Advertisement


ΕΠΣΜ | Οδηγίες έκδοσης Κάρτας Προπονητή 3ετίας 2019/2021 και Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή 2020/2021




- ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ






- ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 3ΕΤΙΑΣ 2019 2021




- Δήλωση Συναίνεσης σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων



ΕΠΣΜ | Ανακοίνωση :

Τα παραπάνω ενημερωτικά έντυπα, αφορούν στην έκδοση «Ταυτότητας Προπονητή 3ετίας 2019/2021» και στην έκδοση «Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή», περ. 2020/2021 και σας παρακαλούμε να τα μελετήσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε πιστά τις διαδικασίες που περιγράφονται, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας.

Επισημαίνεται ότι το «Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή» είναι ονομαστικό και αναγράφει την ιδιότητα του προπονητή καθώς και το σωματείο στο οποίο ανήκει. Σε περίπτωση αλλαγής σωματείου, θα πρέπει να εκδίδεται νέο δελτίο πιστοποίησης και να υποβάλλονται νέα δικαιολογητικά στην ΕΠΣΜ.

Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν είναι ελλιπή, δυσδιάκριτα ή αλλοιωμένα, η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας δεν είναι υποχρεωμένη να ασκήσει καμία περαιτέρω ενέργεια.

Τονίζεται ότι, σε περίπτωση αποχώρησης προπονητή, τα σωματεία εντός τριών (3) ημερών θα πρέπει να καταθέτουν οπωσδήποτε το έγγραφο διακοπής της συνεργασίας με τον προπονητή στην Ε.Π.Σ.Μ..

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (mavridisd@epsm.gr) ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Επιτροπή Προπονητών (2310284285, εσωτ. 5) ή τη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ. (info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr, στο inbox στη σελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. στο facebook https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox, τηλ. 2310 284285 εσωτ. 0).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Προς αποφυγή του συνωστισμού στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ., στο πλαίσιο της τήρησης των κυβερνητικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ορίζουν ραντεβού, επικοινωνώντας με τη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ. (info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr, στο inbox στη σελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. στο facebook https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox, 2310 284285 εσωτ. 0).