Advertisement


Στελέχη του Συλλόγου μας επιλέχθηκαν και παρακολούθησαν την επιμόρφωση στελεχών ερασιτεχνικών σωματείων σε 11 θεματικές ενότητες του αθλητισμού

Στελέχη του συλλόγου μας επιλέχθηκαν για την επμόρφωση στελεχών ερασιτεχνικών σωματείων σε 11 θεματικές ενότητες του αθλητισμού.

Ένα σημαντικό και καινοτόμο για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, εγχείρημα στο οποίο μετέχει ο σύλλογος μας με την παρακολούθηση του Α’ κύκλοου διαδικτυακών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, στο πλαίσιο των δράσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου .

Οι συμμετέχοντες από τον Σύλλογό μαΣ είχαν τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν και να επικαιροποιήσουν το επίπεδο των εφαρμοσμένων γνώσεων τους. Για να είναι περισσότερο ικανοί να ανταπεξέλθουν με επάρκεια, αλλά και για να αποκτήσουν ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ολοένα και πιο απαιτητικό σύγχρονο περιβάλλον του αθλητισμού.

Στα Σεμινάρια, διδάσκουν μέλη ΔΕΠ του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, με αναγνωρισμένη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις, περιλαμβάνουν τις εξής 11 θεματικές :

* Ο ρόλος των διοικητικών στελεχών σε αθλητικούς Οργανισμούς

* Βασικές αρχές αθλητικού μάνατζμεντ

* Βασικές αρχές αθλητικού μάρκετινγκ

* Νομικά ζητήματα στον αθλητισμό – Υποχρεώσεις Σωματείων

* Δεξιότητες αθλητικών στελεχών – Ανθρώπινο δυναμικό

* Ηθική και Διακυβέρνηση στον αθλητισμό – Παρενόχληση και Κακοποίηση

* Εθελοντισμός στον αθλητισμό

* Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων και γεγονότων

* Οικονομικά θέματα – Σωματεία

* Τεχνολογία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός στον αθλητισμό

* ΜΜΕ και αθλητισμός