Advertisement


O δεκάλογος της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο🌐🔒 - Τα Ναι και τα Όχι του διαδικτύου

 




Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εκπαιδευτική του αποστολή, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου, εγκαινίασε μία σειρά διαδικτυακών ομιλιών/συζητήσεων με τίτλο: Συζητήσεις τη Δευτέρα - Monday Talks.

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενθάρρυνση των μαθητών να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς. Οι ομιλίες απευθύνονται τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς.

Διακεκριμένες προσωπικότητες προσκαλούνται από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και συμμετέχουν σε διαδικτυακές συζητήσεις, με την παρουσία της Γενικής Υποδιευθύντριας του Κολεγίου, κ. Αλεξάνδρας Λαπουρίδου, και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας Olympia Electronics, κ. Δημήτρη Λακασά.

Τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, στις 19:00, ο κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ., Ιδρυτής και Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Ειδικός Ερευνητής-Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛ.ΑΣ. και η κ. Kαλλιόπη Ιωάννου, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Κλινική Εγκληματολόγος Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων, Υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο του Essex, θα είναι ομιλητές στις Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα έχει θέμα:

«O δεκάλογος της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο - Τα Ναι και τα Όχι του διαδικτύου»

Χορηγοί Εκδήλωσης: 
Olympia Electronics, O3 - Out Of the Ordinary, Α.Σ.ΑΚ. Πρωταθλητές Πεύκων

Σύνδεσμος Εκδήλωσης: https://www.livemedia.gr/delasalletalks3

Για την καλύτερη οργάνωση της συζήτησης που θα ακολουθήσει την εισήγηση του κυρίου Σφακιανάκη και της κυρίας Ιωάννου, παρακαλούμε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sec@delasalle.gr μέχρι και την Παρασκευή, 26 Μαρτίου, πιθανά ερωτήματα ή ζητήματα που σας απασχολούν. Επίσης, την ημέρα της ομιλίας μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας απευθείας στους ομιλητές.