Advertisement


Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (Κ12) στο LEGENDS 2004
 YOUTHCUP (Θεσσαλονίκη | Καυταντζόγλειο Στάδιο 19 Ιουνίου 2021)

Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (Κ12) στο LEGENDS 2004
 YOUTHCUP (Θεσσαλονίκη | Καυταντζόγλειο Στάδιο 19 Ιουνίου 2021

Με χαρά αποδέχθηκε ο Σύλλογόε μας, την πρόσκληση για συμμετοχή στην ηλικιακή κατηγορία Κ12 στο Legends 2004 Youth Cup που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονικη στις 19/6/2021.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στους χώρους του Καυτατζογλείου αθλητικού κέντρου.

Το Legends 2004 Youth Cup είναι ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12. Μία πολύτιμη εμπειρία η οποία θα λειτουργήσει ως οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.

H Aστική Μη Kερδοσκοπική Eταιρεία Champions For Life και τα μέλη των Legends 2004 θα βρεθούν για ακόμη μία φορά στο πλευρό των μικρών αθλητών ως μέντορες, καθοδηγώντας τους μέσα από μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν θεωρητικό και αγωνιστικό μέρος, διδάσκοντάς τους τον σωστό τρόπο προπόνησης, μυστικά του αθλήματος αλλά κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Champions For Life" με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η συμμετοχή των ακαδημιών είναι εντελώς δωρεάν.

Στο σύνολο της διοργάνωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οδηγίες των αρμοδίων αρχών.



Υπεύθυνοι

Αντώνης Νικοπολίδης
Πρόεδρος ΑΜΚΕ «Champions For Life”

Βασίλης Λάκης
Υπεύθυνος Διοργάνωσης Legends 2004 Youth Cup


Μάθετε περισσότερα στο https://el.legends2004.com/legends-2004-youth-cup-2021