Advertisement


Με τις ομάδες των Κ10 και Κ12 μετέχουν οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ για καλό σκοπό στο φιλανθρωπικό τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης»

Με τις ομάδες των Κ10 και Κ12 μετέχουν οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ για καλό σκοπό στο φιλανθρωπικό τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης»


«Παντελής Κυριακίδης»
Στα 12 του χρόνια, τον Μάιο του 2009, ο Παντελής Κυριακίδης, αθλητής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του μετά από ένα τουρνουά, είχε ένα τραγικό δυστύχημα.

Ο πατέρας του χάθηκε κι ο ίδιος τραυματίστηκε βαριά.

Ο Παντελής συνεχίζει να δίνει μια γενναία όσο και άνιση μάχη για τη ζωή, παραμένοντας σε άγρυπνο κώμα, ωστόσο η αποκατάστασή του απαιτεί υπέρογκα ποσά.

Ο ΠΑΟΚ πιστός σ΄ αυτό το ραντεβού, διοργανώνει τουρνουά στα γήπεδα Λέοντες και Champions (11.00 έως 17.00) με την συμμετοχή συνεργαζόμενων ακαδημιών του δικτύου PAOΚ Football Prints τόσο από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, όσο και από την περιφέρεια.

To τουρνουά αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες από την Κ6 έως και την Κ14.Λαχνοί θα διανέμονται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ θα κληρωθούν και δώρα.

Για την είσοδο αθλητών και συνοδών θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του covid 19.

Περισσότερα στο : https://www.paokfc.gr/nea/20211217-filanthropiko-tournoua-pantelis-kyriakidis/