Advertisement


ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ 3-2 για την 9η αγ της Pre League Γυναικών. Αποτελέσματα, βαθμολογία κι επόμενη αγωνιστική

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ 3-2 για την 9η αγ της Pre League Γυναικών. Αποτελέσματα, βαθμολογία κι επόμενη αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Pre League Γυναικών και απομένει μία στροφή για την ολοκλήρωσης της Α' φάσης του πρωταθλήματος.

Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν νέο όμιλο και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Αντίστοιχα, το ίδιο θα συμβεί με τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 4-6 από τον Α' και τον Β' όμιλο.

Μετά και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, στον Α' όμιλο θα διεκδικήσουν στην Β' φάση την άνοδο το Αιγάλεω, ο ΖΑΟΝ και οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, ενώ η Κόρινθος, οι Μακεδόνες Αξιού και ο Πανιώνιος θα παλέψουν για την παραμονής τους.

Στον Β' όμιλο ο Απόλλωνας Καλαμάτας και ο Ναύαρχος Βότσης έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους για την διεκδίκηση της ανόδου. Το τρίτο εισιτήριο θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στη ΧΑΝΘ και τον ΦΟ Βριλησσίων, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες. Ηλιούπολη και Άρτεμις θα προσπαθήσουν στη Β' φάση να παραμείνουν στη κατηγορία και θα τις ακολουθήσει ο χαμένος του αγώνα ΧΑΝΘ-ΦΟ Βριλησσίων.


ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣ Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων 3-2 (25-21, 23-25, 23-25, 25-21, 15-09)

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Ιωαννίδου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Γιώργος Γεωργιάδης): Μητροπούλου, Δορούκα, Κοκότη, Παπαδοπούλου Μ., Αποστολίδου, Στεργίου / Γεωργιάδου (λ), Παπαδοπούλου Ρ. (λ), Σουιτσμέ, Μιχαηλίδου, Μπορμπόκη.

ΑΣ ΑΚΑΔ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Μανώλης Σκουλικάρης): Κυριακίδου, Μπάγγου, Νέβες, Κούση, Τσιτσιπλάμη, Κοτέογλου / Μυρίδου (λ), Τόλιου, Ματσαρόκη, Σακκά, Λιούνη.