Advertisement


Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 16η χρονιά, διοργανώνει την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ»

την Κυριακή 8 Μαΐου στις 9 με 10:30 θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση αθλητισμού του σχολείου ΔΕΛΑΣΑΛ με πολλαπλές παρουσίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 16η χρονιά, διοργανώνει την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης στις εγκαταστάσεις του σχολείου, από τις 10:00 έως τις 15:00. Είναι μια ημέρα χαράς, κατά την οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετέχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, αθλητικούς αγώνες και παρουσιάσεις, καθώς, επίσης, σε παραστάσεις και παιχνίδια που στόχο έχουν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. 
 
Στο φετινό Φεστιβάλ θα τιμηθεί ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη και Απόφοιτος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Γιώργος Κουγιουμτσίδης, καθώς και ο προπονητής του, κ. Ιακωβίδης. 
 
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του σχολείου, να το  γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα γεμάτη  αθλήματα και δραστηριότητες, με τη συμμετοχή γνωστών και ιστορικών ομάδων της πόλης, που στηρίζουν το Φεστιβάλ και το πνεύμα του αθλητισμού. 
 
Φέτος το Διευθυντικό Συμβούλιο του Κολεγίου μας αποφάσισε να προσφέρει μέρος των εσόδων του Αθλητικού Φεστιβάλ στην «Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας».  Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο, που αριθμεί πάνω από 7.000 μέλη πανελλαδικά και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και  29  χρόνια. Προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο τους, σας καλούμε να συμμετάσχετε στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη τη μέρα. Παράλληλα, θα λειτουργούν πάγκοι – περίπτερα για τον ίδιο σκοπό. 
 
Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2015, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, κατά τη διάρκεια του Αθλητικού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». Στόχος μας είναι να εμφυσήσουμε την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, πρώτα σε εμάς τους ίδιους, μετά στα παιδιά μας και, κατ’ επέκταση, στον περίγυρό μας. Στο σχολείο μας πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά της προσφοράς. Σας καλούμε, λοιπόν, όλους να συμμετάσχετε ενεργά σ’ αυτήν την προσπάθεια.  Ας προσφέρουμε, μαζί και από κοινού, ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το χρειάζεται, χωρίς κανένα προσωπικό κόστος, και ας μην ξεχνάμε πως 1 φιάλη αίματος δίνει ζωή σε 3 συνανθρώπους μας.
 
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου barbecue, καφέ και αναψυκτήριο, ώστε οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης.
 
Σας περιμένουμε όλους!
 

Πρόγραμμα δράσεων