Advertisement


Με την επίσκεψη του Θεοδόση Ηλία η τρίτη (3η) μέρα στο PP Summer Camp 2022 (Volleyball)

Τρίτη μέρα σήμερα για το Camp Volley της ομάδας μας και τα κορίτσια εξασκήθηκαν στο γνωστικό αντικείμενο της πάσας με δάχτυλα. Με αμείωτο ενδιαφέρον έλαβαν μέρος σε ασκήσεις και παιχνίδια με τα οποια είχαν σκοπό να βελτιωθούν στις μεταβιβασεις με τα δάχτυλα. 

Σε αυτή τους την προσπάθεια είχαν ως βοηθό τον γνωστό πασαδώρο της Volleyleague ανδρών Θεοδόση Ηλία ο οποίος με τις οδηγίες του και την καθοδήγηση του φάνηκε πολύ χρήσιμος για τις μικρές μας αθλήτριες.

Πρώην αθλητής του ΑΊΑ ΕΥΌΣΜΟΥ, Ηρακλή, Ροδιων Αθλησις, Φίλλιπου Βέροιας και Φοίνικα Σύρου, με τον οποίο κατέκτησε ένα Leauge Cup και ένα Super cup, 

Τέλος ο Θεοδόσης Ηλίας έχει τελέσει μέλος όλων των εθνικών τμημάτων Βόλεϊ με κορυφαία στιγμή όμως αυτή της κατάκτησης της 4ης θέσης στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα βόλλεϊ στην Γαλλία το 2012. Τον ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια  και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του

Αύριο, την 4η μέρα του Camp Volley τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρια να προπονηθούν αλλά και να απολαύσουν παιχνίδια στο νερό, πραγματοποιώντας την προγραμματισμένη επίσκεψη στην πισίνα.