Advertisement


Με την επίσκεψη των ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΜΕΝΑΚΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ η πέμπτη (5η) μέρα στο PP Summer Camp 2022 (Volleyball)

Την Παρασκευή 1/7 ηταν η τελευταία μέρα του CAMP VOLLEY της ομάδας μας και τα παιδιά έκλεισαν αυτή την όμορφη εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Το προπονητικό αντικείμενο αφορούσε το μπλοκ και οι μικρές μας αθλητριες είχαν την τεράστια ευκαιρία να μάθουν απ τους καλύτερους.  Από νωρίς το πρωί μας επισκέφθηκαν οι ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ και ΓΙΏΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ.  

Ο Αποστόλης όντας πλέον ένας απ τους πιο καταξιωμένους αθλητές της χώρας μας με θητείες σε Ελλάδα (Άρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό κτλ), Σλοβακία Ιταλία, Μπαχρέιν, πολλές ατομικές διακρίσεις όπως MVP κ. α. αλλά και πολλές επιτυχίες με την εθνική μας ομάδα ήταν μεγάλη μας τιμή που μας βοήθησε στην προπόνηση. Το ίδιο φυσικά και για τον Γιώργο με θητείες σε ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΠΑΟΚ, ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ Ιταλία αλλά και με την εθνική μας ομάδα ήταν μεγάλη ευκαιρία για τα κορίτσια μας να μάθουν πολλά. 

Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα τους.

Στην συνέχεια περάσαμε, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας μας, στο "Κυνήγι του χαμένου θησαυρού" και εν τέλει κλείσαμε με ένα απολαυστικό μπουγέλο μεταξύ αθλητών και προπονητών, κλείνοντας έτσι το φετινό Camp με τον καλύτερο τρόπο. Με τα πιο όμορφα χαμόγελα που μαζέψαμε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες παίρνουμε δύναμη και όρεξη για να συνεχίσουμε με σκοπό την χαρά των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε πολύ καλό καλοκαίρι σε όλους!!!