Advertisement


Τα ζευγάρια των πλέι οφ ανόδου της Pre League γυναικών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ :

Η κανονική περίοδος στην Pre League γυναικών ολοκληρώθηκε με τον Απολλώνιο να κατακτά το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κερατσινίου κατέλαβε την 1η θέση και μαζί την απευθείας άνοδο στην Volley League γυναικών.

Οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας και ο Πορφύρας είναι οι 4 ομάδες που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ ανόδου για το δεύτερο εισιτήριο στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ


Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

Η πρόκριση στους τελικούς ανόδου θα κριθεί στις δύο νίκες, με τα Πεύκα και τον Απόλλωνα Καλαμάτας να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Στη μάχη της παραμονής, η Χ.Α.Ν.Θ. που κατέλαβε την 13η θέση υποβιβάζεται απευθείας στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ελπίδα Αμπελοκήπων, Φ.Ο. Βριλησσίων, Αίας Ευόσμου και Μακεδόνες Αξιού θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα ζευγάρια των πλέι άουτ

Α.Σ. Ελπίς - Α.Σ. Μακεδόνες
Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Π.Σ. Αίας

Η παραμονή θα κριθεί στις δύο νίκες. Ελπίδα Αμπελοκήπων και Φ.Ο. Βριλησσίων που κατέλαβαν την 9η και 10η θέση αντίστοιχα στην κανονική περίοδο θα έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι δύο ηττημένοι θα υποβιβαστούν στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών.

*Οι αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ θα ξεκινήσουν την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.