Advertisement


Σας ευχαριστούμε ! Μοναδική η στήριξη όλων ! 15 αθλητικά χρόνια μ' όνειρα κι επιτυχίες !

Σας ευχαριστούμε ! Μοναδική η στήριξη όλων ! 15 αθλητικά χρόνια μ' όνειρα κι επιτυχίες !

Το Δ.Σ. των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ εκφράζει τα ευχαριστήριά του για την μοναδική και ενθουσιώδη στήριξη όλων των φιλάθλων του Συλλόγου, τους κατοίκους του Δήμου μας στην προσπάθεια των κοριτσιών μας στην επίτευξη της ιστορικής ανόδου στη Volley league Γυναικών.

Ευχαριστεί και συγχαίρει τον προπονητή μας Γιάννη Χαριτωνίδη και όλο το προπονητικό επιτελείο, όλες μας τις αθλήτριες και τους χορηγούς του Συλλόγου που συνέβαλαν στην άνοδο στην πρώτη τη τάξη Εθνική κατηγορία και την συμμετοχή του Συλλόγου στην Volley league Γυναικών την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ.Δημήτρη Ιακωβάκη, συμπαραστάτη στην πορεία αυτή του Συλλόγου , για το σθένος, την ηθική και οικονομική υποστήριξη ως ο μεγαλύτερος χορηγός του Συλλόγου.

Ο στόχος του Συλλόγου παραμένει η λειτουργία ως υγιής αθλητικός οργανισμός αλλά και να αποτελεί έναν πόλο έλξης για την νεολαία μας.

Μέσα από τις αθλητικές επιδόσεις και διακρίσεις, οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ επιδιώκουν την συμμετοχή των νέων, των κατοίκων και των φορέων της τοπικής κοινωνίας σε μια ευρύτερη διαπαιδαγώγηση με ηθικές και αθλητικές αξίες προς τους αθλητές και αθλήτριες, προσφέροντας με τις δράσεις μας έμπρακτα στην τοπική κοινωνία των Πεύκων