Advertisement


Στον 6ο Λαϊκό δρόμο «Παναγιώτης Αφαλής» μετείχαν οι αθλητές των τμημάτων ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Φωτογραφίες)



=



Στον 6ο Λαϊκό δρόμο «Παναγιώτης Αφαλής» μετείχαν οι αθλητές των τμημάτων ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ, δίνοντας το παρόν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του Σαββατοκύριακου μαζί με  κάτι περισσότερο από 6.500 δρομείς στις δύο διαδρομές (5.000 και 1.000 μέτρων), πλημμυρίζοντας με χρώματα και φωνές τους δρόμους του δήμου Νεάπολης-Συκεών και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για τη σημασία της άθλησης στη σωματική και την ψυχική μας υγεία.


Ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης βρέθηκε από νωρίς και στις δύο αφετηρίες και μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΥΝΣ Δημήτρη Απατσίδη ο οποίος εμψύχωνε διαρκώς τους δρομείς, μίλησαν για τη σημασία της σωματικής άσκησης στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

Ο Σίμος Δανιηλίδης υπογράμμισε τη σημασία που δίνει ο δήμος στο θεσμό του Λαϊκού Δρόμου αλλά και γενικότερα στον μαζικό αθλητισμό που περιλαμβάνει και τα μέλη των ΚΑΠΗ και τα Άτομα με Αναπηρίες. Μίλησε όμως και για τον πρωταθλητισμό και τις ευκαιρίες που πολλαπλασιάζει η διοίκηση του δήμου με την επιλογή της να αναπτύσσει, να ενισχύει και να εκσυγχρονίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις υπογραμμίζοντας ότι οι προδιαγραφές τους είναι κατάλληλες και για πρωταθλητές.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο δήμαρχος στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ των Πρωταθλητών Πεύκων που ανέβηκε χθες στην Α’ Εθνική κατηγορία, στις διακρίσεις του ΣΑΠΚ Νεάπολης και στους παραολυμπιονίκες που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του δήμου μας.