Advertisement


H ΝΙΚΗ ΑΠΛΑΔΑ στους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ! Οι πρώτες δηλώσεις της !

Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ  ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Νίκη Απλαδά ως αθλήτρια του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών που θα αγωνίζεται στην  πρώτη εθνική κατηγορία της Volley League Γυναικών !

Καλώς ήρθες Νίκη στην οικογένεια των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ !

Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στους αγωνιστικούς στόχους σου !






Νίκη Απλαδά : « Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ομάδας των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ » Πρώτες δηλώσεις της 

(Ε) : Νίκη καλώς ήρθες στους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ. Η ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2022-23 πέτυχε την άνοδο της στην volley league και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην πρώτη τη τάξη εθνική κατηγορία. Πως νοιώθεις που θα είσαι μέλος του συνόλου του coαch Κώστα Παπαδόπουλου ;

Νίκη Απλαδά : «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ομάδας των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ. Απ' ότι γνωρίζω και παρακολουθούσα την εξέλιξη της Preleague Γυναικών, η ομάδα πέρυσι έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια αφού πέτυχαν την ιστορική άνοδο στην Volleyleague. Ο Σύλλογος πλέον με την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εγώ με τη σειρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Συλλόγου και τον προπονητή κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική χρονιά με υγεία. »


(Ε) : Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι δικοί σου αγωνιστικοί στόχοι και τι αποτελεί για σένα την κινητήριο δύναμη από την στιγμή που ξεκίνησες την διαδρομή σου στον χώρο του βόλεϊ ως σήμερα;

Νίκη Απλαδά : «Προσωπικά θέλω κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά να βελτιώνομαι και να φτάνω αγωνιστικά όσο πιο κοντά μπορώ στη καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Όταν βλέπω ότι οι κόποι αυτοί αναγνωρίζονται και ανταμείβονται, τότε κι εγω παίρνω δύναμη ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω .»

Βιογραφικό :

Νίκη Απλαδά

Ημερ. Γέν. 08/11/2002

Τόπος Γέν. Ηράκλειο Κρήτης

Ύψος 185 cm

Βάρος 69 kg

Θέση Κεντρικός Spike Block

Ομάδες:

2023-2024 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ

2022-2023 ΑΡΗΣ

2020-2021 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

2018-2020 ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ

2014-2018 ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ