Advertisement

Ανανέωσε με τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ η Ελευθερία Μιχοπούλου ... μετά τις υπερηχητικές της επιδόσεις στις Πανελλήνιες Εξετάσεις !

Το ΔΣ των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ και το τμήμα βόλεϊ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια Ελευθερία Μιχοπούλου. Η Ελευθερία θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ και στην πρώτη εθνική κατηγορία γυναικών βόλεϊ.


Ο Σύλλογος εκφράζει επίσης τα θερμά του συγχαρητήρια προς την Ελευθερία, η οποία πέρα από τις επιδόσεις εντός του αγωνιστικού χώρου, επέτυχε υψηλότατες βαθμολογίες, μετά την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων 2023. Με τις επιδόσεις αυτές η Ελευθερία έχει υπερκεράσει κατά πολύ τις περσινές βάσεις της πρώτης επιλογής της, στη Σχολή της πρώτης επιθυμίας της στο Α,Π.Θ.

Πολλά πολλά εύγε, απ' όλους μας στον Σύλλογο !

Συγχαρητήρια και στους γονείς για τις εξαιρετικές της επιδόσεις και το ήθος της και ας μας επιτρέψουν να αισθανόμαστε και 'μεις λίγο περήφανοι μαζί τους !

Ελευθερία σου ευχόμαστε υγεία, ακαδημαϊκές πλέον διακρίσεις και κάθε αγωνιστική επιτυχία στις προσπάθειές σου στην Volley League Γυναικών !