Advertisement

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE 2023-2024


 ==



Ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, η αρχηγός Κωνσταντίνα Δρακουλίδου και η κορυφαία μπλοκέρ του περσινού πρωταθλήματος Νίκη Απλαδά, , συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Ανατολίτη, εκπροσώπησαν τους Πρωταθλητές Πεύκων στην επίσημη παρουσίαση της Volley League γυναικών 2023-2024, που έγινε στην Αθήνα.

Μιλώντας στην εκδήλωση της ομοσπονδίας, λίγες ώρες πριν από το ιστορικό πρώτο παιχνίδι των Πρωταθλητών στην Volley League (Σάββατο 21/10 με τον Ηλυσιακό στην Αθήνα, ώρα έναρξης 18:00), ο προπονητής της ομάδας Κ. Παπαδόπουλος τόνισε:

«Η ομάδα μας βρίσκεται πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα, μετά από συνεπή προσπάθεια αρκετών χρόνων. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και να παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και περαιτέρω φιλοδοξίες. Οι αθλήτριες και οι άνθρωποι του συλλόγου που τόσο κόπιασαν για την άνοδο πρέπει να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους στην Volley League. Προφανώς και είμαστε άπειροι, καθώς δυο μόνο αθλήτριες μας έχουν αγωνιστεί στην κατηγορία, αλλά θα επιδιώξουμε να το καλύψουμε αυτό με σκληρή δουλειά, απολαμβάνοντας την συμμετοχή μας στο νέο πρωτάθλημα, που αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό. Πιστεύω ότι αυτό θα φανεί από τις πρώτες αγωνιστικές και θα διαρκέσει μέχρι τις τελευταίες. Είναι κάτι που θα αποδείξει την εξέλιξη του πρωταθλήματος και μας χαροποιεί όλους».        

Από την πλευρά της, η αρχηγός Κων. Δρακουλίδου είπε: «Για μια νεοφώτιστη ομάδα το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πρόκειται να διεξαχθεί, χωρίς αμφιβολία, ένα δύσκολο και συναρπαστικό πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή αλλά για κάθε αθλήτρια και για κάθε ομάδα υπάρχει το ‘κάτι παραπάνω’ που αποτελεί και το επόμενο βήμα, ώστε να βρεθούν εκεί που τους αξίζει». 

Τη Νίκη Απλαδά, που αναδείχθηκε καλύτερη μπλοκέρ της Volley League 2022-23, βράβευσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής (φωτογραφία).