Advertisement

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠEΥΚΩΝ 2023-24

🌟Χριστουγεννιάτικη γιορτή PP🌟

🌲Οι μέρες πλησιάζουν, και ήρθε η στιγμή να κάνουμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας μας.

🧨Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00. Το πρόγραμμα αναφέρεται αναλυτικά παρακάτω:

🕝18:00 ▪️ Στολισμός δέντρου :
Όλοι οι αθλητές μπορούν να φέρουν ένα στολίδι της επιλογής τους, το οποίο θα προσθέσουν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

🎉18:30 ▪️ Βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο μας χωριό:
Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως face painting, χειροτεχνίες, ευχετήριες κάρτες, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, marshmallow, συντριβάνι σοκολάτας και πολλές άλλες εκπλήξεις! Στα γήπεδα θα υπάρχουν επίσης και πολλές αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες οι αθλητές θα μπορούν να αναμετρηθούν.

🎁19:30 ▪️Secret Santa - Ανταλλαγή δώρων.
Η καλύτερη στιγμή έφτασε! Μικρά και μεγάλα παιδιά πρέπει να φέρουν ένα δώρο ΟΥΔΕΤΕΡΟ (να είναι ταυτόχρονα για κορίτσι & αγόρι) αξίας ❗️το λιγότερο από 10 έως 15€ το περισσότερο❗️

🍿20:00 ▪️ Χριστουγεννιάτικη ταινία:
Και όσοι δεν χόρτασαν, μπορούν να παρακολουθήσουν με την παρέα τους μια Χριστουγεννιάτικη ταινία στο κλειστό γυμναστήριο του Δελασαλ, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να απασχοληθούν ελεύθερα στα γήπεδα μας.

✅Save the date, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

🧨🧨🧨την ημέρα αυτή μαζεύουμε πιτζάμες και εσώρουχα για παιδιά δημοτικού καθώς και φόρμες και άνετα ρούχα σε νούμερα L-XL-XXL!Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη είτε σε ρούχα είτε σε χρήματα που θα αγοράσουμε τα παραπάνω!

24.12 Αντιπροσωπείες Αθλητών θα πουν τα κάλαντα στην παιδοογκολογική κλινική του Ιπποκράτειου καθώς και στο παιδοψυχιατρικό κέντρο Φιλύρου και θα χαρίσουμε τον παραπάνω ρουχισμό που θα μαζέψουμε στη γιορτή μας!!

🤝🤝🤝Η βοήθεια μας είναι πολύτιμη σε παιδιά που δεν στάθηκαν τόσο τυχερά όσο τα δικά μας παιδιά🫶🫶