Advertisement


TORRE COOPERLAT και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ μαζί !

Το ΔΣ του Συλλόγου καλωσορίζει την TORRE COOPERLAT στην οικογένεια των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις !

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η νέα μας συνεργασία, υποστηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου την πορεία των επιτυχιών αλλά και τους μελλοντικούς στόχους μας !

Η Εταιρεία TORRE-COOPERLAT ABEE ιδρύθηκε το 1975 και από τότε δραστηριοποιείται με επιτυχία στην παραγωγή παγωτών και εμπορία γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων UHT, παρουσιάζοντας διαρκή ανοδική πορεία.

H εταιρεία παράγει παγωτά όλων των τύπων. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής αφορά παγωτά Οικογενείας και τυποποιημένα σε συσκευασία multipack τύπου private label για Super Market στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό ενώ διαθέτει μεγάλη ευελιξία στην παραγωγική δυνατότητα για κάλυψη οποιεσδήποτε ανάγκης.

Το 1980 η εταιρεία έγινε ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων του ιταλικού ομίλου εταιρειών γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων COOPERLAT.

Τον Σεπτέμβριο του 1999, η TORRE ABEE έγινε μέλος της GRUPPO FATTORIE ITALIA –COOPERLAT και έχει την διαχείριση και τη διανομή των προϊόντων της σε όλα τα Βαλκάνια.

Η εταιρεία TORRE-COOPERLAT ABEE λειτουργεί σε υψηλά ποιοτικά standards και φροντίζει να διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ποιότητα που προσφέρει στους καταναλωτές.


Δείτε αναλυτικά στο torre.gr