Advertisement

Ένα αξέχαστο διήμερο φιλικών αγώνων γεμάτο πάθος, συγκίνηση και δυνατές στιγμές!

Η ομάδα μας, το διήμερο 25-26 Απριλίου, είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει για φιλικούς αγώνες τον Αετό Λήμνου, την ιστορική ομάδα που συνεχίζει το έργο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, θρύλου της Εθνικής Ελλάδος.

Ήταν ένα διήμερο γεμάτο έντονη αθλητική δράση, δημιουργία νέων δεσμών φιλίας και όμορφες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους μας. Οι αθλήτριές μας έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, προσφέροντας δύο εξαιρετικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα:

Την πρώτη ημέρα, οι Κ16Α υπό την καθοδήγηση του Θανάση Ιωακειμίδη αναμετρήθηκαν με τις αντίστοιχες της Λήμνου, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο 2-2.

Τη δεύτερη ημέρα, ήταν η σειρά των Κ18Β της ομάδας μας, προπονημένες από τον Δημήτρη Γιουγκή, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με το ματς να κλείνει επίσης με σκορ 2-2.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε από καρδιάς τις θερμές μας ευχαριστίες:

Στην ομάδα του Αετού Λήμνου για την αποδοχή της πρόσκλησής μας.

Στην προπονήτρια Πηνελόπη Ξανθοπούλου, συνεχίστρια του οράματος και της φιλοσοφίας του Νίκου Σαμαρά, για τη θαυμάσια εικόνα της ομάδας της και το άριστο αθλητικό πνεύμα που επέδειξε.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για νέες κοινές αθλητικές εμπειρίες!